Διαμονή

Το Ηotel Taxiarhis διαθέτει 30 δωμάτια (μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα) που ανακαινίστηκαν πλήρως με στόχο την απολαυστική σας διαμονή. Ο μοναδικός για την κατηγορία του ξενοδοχείου μας εξοπλισμός περιλαμβάνει ανατομικά-ορθοπεδικά στρώματα, που εγγυώνται έναν ξεκούραστο ύπνο και ανέσεις που θα καλύψουν τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας όπως διπλά παράθυρα ασφαλείας με σίτες, μπαλκόνι με τέντα και κλιματισμό ψύξης-θέρμανσης.   

Για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεοράσεις LCDFHD32’ με δορυφορική και ψηφιακή λήψη κι αποκλειστικό δέκτη σε κάθε δωμάτιο με  πλήρη γκάμα ελληνικών και ξένων καναλιών. Στο minibar αναψυκτικά, φρουτοχυμοί, δροσερό νερό και παγωμένες μπύρες θα σας ξεδιψάσουν .Στα πολυτελώς ανακαινισμένα μπάνια θα φρεσκαριστείτε, θα ανανεώσετε τη διάθεσή σας και θα απολαύσετε το υπέροχο ντούζ σας στις γυάλινες, security καμπίνες. Τα μπάνια διαθέτουν σεσουάρ μαλλιών, ποιοτικά amenities κι αποθηκευτικούς χώρους για ότι χρειάζεστε.  

Τα δωμάτια του Hotel Taxiarhis χαρακτηρίζονται από την επιμελή φροντίδα και καθημερινή καθαριότητα από το έμπειρο προσωπικό μας.